Microsoft houdt E3 persconferentie op gebruikelijke tijd

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Microsoft houdt E3 persconferentie op gebruikelijke tijd

De E3 staat om de hoek en langzamerhand beginnen de grote uitgevers bekend te maken wat hun plannen zijn. Microsoft houdt in ieder geval dit jaar zoals gewoonlijk weer een persconferentie en dat zal gebeuren op 9 juni aanstaande om 12:30 p.m. ET.

Omgerekend naar Nederlandse tijd zal dit dus zijn op 9 juni om 18:30. Het is een aanvangstijdstip dus we mogen er rustig vanuit gaan de persconferentie zelf pas om 19:00 zal beginnen, eigenlijk zoals elk jaar. De conferentie zal plaatsvinden in het Galen Center in Los Angeles en zal luisteren naar de naam ‘Xbox: Game On’. Eerder gaf Phil Spencer, hoofd van de Xbox-divisie, al aan dat de conferentie volledig in het teken zal staan van games. Hij heeft zowel nieuwe series als nieuwe games in bestaande series beloofd.

Nu Microsoft heeft bevestigd waar en hoe laat hun persconferentie zal plaatsvinden is het wachten alleen nog op Sony. Vooralsnog begint Microsoft de avond om 19:00u, gevolgd door EA om 22:00u, Ubisoft om 00:00u en naar alle waarschijnlijkheid zal Sony van start gaan om 03:00u. Nintendo komt op dinsdag met een nieuwe Nintendo Direct.