Microsoft en Chainsmokers presenteren speciale Xbox One S

archief
Tim Miechels op 20 januari 2020
Microsoft en Chainsmokers presenteren speciale Xbox One S

Microsoft heeft in samenwerking met DJ-duo The Chainsmokers een speciale editie van de Xbox One S ontwikkeld. De speciale versie van de console bevat een processor die geluid in lichteffecten omzet. De bijzondere console moet de eerste worden in een reeks van samenwerkingsverbanden tussen Microsoft en bekende artiesten.

De eerste beelden van de custom Xbox One S werden door The Chainsmokers gedeeld via Twitter. De beelden tonen het bijzondere lichteffect van de console. Dit effect wordt teweeggebracht met een USB microprocessor, die geluid omzet naar licht. Via de zestig pixels aan de buitenkant van de console komt dan een lichtshow met een 3D-effect tot stand.

De samenwerking van Microsoft met The Chainsmokers moet de eerste van velen worden. Microsoft wil komend jaar meer speciale Xbox-edities uitbrengen in samenwerking met bekende personen uit de sport-, muziek-, kunst, mode-, televisie- en filmwereld. The Chainsmokers zijn in ieder geval erg enthousiast over de samenwerking:

We were really pumped to work with Xbox on this project and help bring our music to life in a new way, by combining it with the best gaming console in the world

Je kunt de Chainsmokers-editie van de Xbox One S nu winnen door The Chainsmokers te volgen op Twitter en te reageren op het bovenstaande bericht. Klik hier voor de precieze regels van de prijsvraag.