Microsoft brengt Monster Hunter: World, Prey en meer naar Game Pass

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Microsoft brengt Monster Hunter: World, Prey en meer naar Game Pass

Via Twitter heeft Microsoft de Xbox Game Pass-titels voor april bekendgemaakt. Onder andere Monster Hunter: World en Prey komen naar de abonnementsdienst van Microsoft. De games komen op verschillende dagen in de maand beschikbaar.

Met Xbox Game Pass maakt Microsoft iedere maand voor een vast bedrag games beschikbaar voor Xbox One-gamers. In april voegt de hardware- en softwareontwikkelaar zes nieuwe titels toe aan de line-up: Monster Hunter: World, Prey, Life is Strange 2: Episode 2, Resident Evil 5, The Walking Dead: A New Frontier en The Golf Club 2.

Arkane Studios’ Prey is op 11 april beschikbaar voor spelers, samen met The Golf Club 2. Een week later kunnen spelers aan de slag met Capcom’s Monster Hunter: World, waarover je meer leest in onze review. Diezelfde dag krijg je ook toegang tot het een-na-laatste seizoen van Telltale’s The Walking Dead: A New Frontier.

Microsoft sluit de maand op 25 april af met de tweede aflevering van Life is Strange 2 en het vijfde deel in de Resident Evil-serie. Naast deze aankomende titels staan er al meer dan 200 games beschikbaar op het platform, zoals Crackdown 3, Forza Horizon 4 en Sea of Thieves.