MGS: Ground Zeroes en meer in juni op PS Plus

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
MGS: Ground Zeroes en meer in juni op PS Plus

Het einde van de maand komt er weer aan en dus krijgen zowel de PlayStation als Xbox weer nieuwe gratis games. Vandaag heeft Sony het aanbod voor juni aangekondigd met onder andere Metal Gear Solid: Ground Zeroes en Call of Juarez: Gunslinger.

De grootste naam deze maand op PlayStation Plus is toch wel Metal Gear Solid: Ground Zeroes. In deze prequel op Metal Gear Solid V: The Phantom Pain stap je in de schoenen van Big Boss. De game werd geprezen om zijn graphics, maar vooral de lengte van de game viel tegen.

Andere games deze maand op PlayStation Plus zijn Skulls of the Shogun: Bone-A-Fide Edition (ook voor de PS4), Call of Juarez: Gunslinger en Cloudberry Kingdom voor de PlayStation 3. Futuridium en Super Exploding Zoo krijg je voor zowel de PlayStation 4 als Vita.

Zoals iedere maand zullen er aan het begin van juni ook weer een aantal games verdwijnen. Het gaat hier om Ether One en Guacamelee! Super Turbo Championship Edition voor de PS4 en Murasaki Baby voor de Vita. Ook de crossbuy titels The Unfinished Swan, Race the Sun en Hohokum zullen verdwijnen. Deze games zijn tot 3 juni gratis te downloaden, waarna de nieuwe selectie zal verschijnen.