Metal Gear Solid V: The Phantom Pain bevat mogelijk co-op

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain bevat mogelijk co-op

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain staat weer even goed in de spotlight nu er een nieuwe screenshot is uitgelekt. Ondanks dat het slechts een gerucht is, is het er wel één waar fans om staan te springen en zij hopen dan ook dat dit werkelijkheid is.
Op de screenshot hieronder is te zien dat de co-op mogelijk beschikbaar wordt gesteld in het nieuwe deel van de Metal Gear Solid-reeks. De screenshot is van een concept video waarin logo’s en GUI (Graphical User Interface) voor iDroid worden getoond. Kojima, de maker van Metal Gear Solid, wilde hier nog niet op reageren en heeft dus tot op heden de co-op noch bevestigd, noch ontkend.

mgsv_pp_coop-1024x438
screenshot waarop mogelijk co-op mode te zien is

Ook over de releasedatum gaan geruchten rond. Het was al bekend dat het nieuwe deel dit jaar uit zal komen, maar wanneer precies is nog onduidelijk. Hoewel hier nog niks over is gezegd, denken fans het al wel te weten. Kojima was namelijk aanwezig op The Game Awards in Las Vegas om het te hebben over het online gedeelte van de game Metal Gear Online. Tijdens deze presentatie droeg Kojima een t-shirt waarop de tekst “Tjugoandra den sjätte” stond. Vervolgens werd hier massaal over gesproken op Reddit en zou de tekst volgens gebruikers van dit forum verwijzen naar 22 juni 2015 als release-datum. De tekst “Tjugoandra den sjätte” is Zweeds en staat letterlijk voor “22 en 6”.

Hideo Kojima heeft recent ook een aantal foto’s op Twitter gedeeld waarop te zien is hoe hij Metal Gear Solid: The Phantom Pain aan het testen is. Bekijk de foto’s hieronder!
mgsv1_41mh
mgsv2_fk4u
mgsv3_qrrj
mgsv4_r4bk

Als we dit allemaal moeten geloven zal deze game in de zomer uitkomen en zal je dit online met vrienden kunnen spelen, maar we wachten toch liever op bevestiging. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain komt uit op de pc, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 en PlayStation 4.