Merknaam Lara Croft: Reflections opnieuw aangevraagd

archief
Stan van der Burg op 20 januari 2020
Merknaam Lara Croft: Reflections opnieuw aangevraagd

Square Enix heeft het handelsmerk Lara Croft: Reflections nogmaals aangevraagd, deze keer in Europa. Ze hadden deze naam aan het begin van het jaar in de Verenigde Staten al aangevraagd. Dit laat de website Junkie Monkeys vandaag weten.

Aan het begin van vorig jaar werd de merknaam Lara Croft: Reflections al aangevraagd in de Verenigde Staten. Hierbij is het nog niet duidelijk of het gaat om een nieuwe game in de Tomb Raider-reeks, of dat deze naam verband zal hebben met de volgende generatie consoles. Deze week verscheen namelijk volgens IGN een PS4-versie van de game onder de naam Tomb Raider: Definitive Edition op Amazon Italië. Deze game is echter weer van de site verwijdert.

Sqaure Enix heeft tegenover IGN aangegeven nog geen details te gaan geven, maar dat op een game-event in december meer verteld zal worden. Jaarlijks worden er rond die tijd op de SpikeTV VGX-awards nieuwe games aangekondigd. Mogelijk heeft Square Enix het over dat evenement, wat 7 december uitgezonden zal worden.