Meer Marvel en LEGO in LEGO Marvel Super Heroes 2

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Meer Marvel en LEGO in LEGO Marvel Super Heroes 2

LEGO-games uit het verleden zijn wisselend ontvangen, maar de meer recente combinatie met filmlicenties heeft de Deense steentjesboer overwegend succes gebracht. Zo ook LEGO Marvel Super Heroes, dat een vervolg gaat krijgen.

De trailer leek iets te voorbarig via Youtube te zijn gedeeld en is offline gehaald. Maar nu staat hij officieel online.

LEGO Marvel Super Heroes 2 opent met bekende personages uit Guardians of the Galaxy. Dit in tegenstelling tot het eerste deel dat vier jaar geleden uitkwam, waar de nadruk meer op Iron Man en de overige Avengers lag. Dat wil overigens niet zeggen dat Tony Stark en consorten niet in deze game zitten; zowel de Hulk, Thor als Iron Man zijn te spotten in de trailer.

De aankondiging komt niet helemaal als een verrassing. Vorige week kregen we al een teaser te zien die op een nieuwe samenwerking tussen Marvel en LEGO wees. Verder wordt er weinig duidelijk wat we precies in dit nieuwe deel kunnen verwachten, behalve de typische LEGO-stijl en bijbehorende droge humor die meestal met de games gepaard gaat.

Wel hebben we een releasedatum: op 14 november kunnen we met LEGO Marvel Super Heroes 2 aan de slag op PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.