Meer informatie over Spider-Man: Turf Wars DLC bekendgemaakt

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Meer informatie over Spider-Man: Turf Wars DLC bekendgemaakt

Insomniac Games heeft meer informatie bekendgemaakt over de nieuwste DLC voor hun Spider-Man-game die op 20 november uitkomt. In de nieuwe Spider-Man: Turf Wars wordt kennisgemaakt met de maffiabaas Hammerhead en drie nieuwe pakken. Turf Wars is de tweede in een reeks van drie aangekondigde hoofdstukken, met de naam The City That Never Sleeps.

Voor de Spider-Man-game die in september uitkwam is er voor november een DLC aangekondigd. In de DLC Spider-Man: Turf Wars komt de superheld uit New York de slechterik Hammerhead tegen. Daar werd in de vorige DLC The Heist al naar gehint. In Turf Wars worden nieuwe uitdagingen, missies, verhalen en trofeeën toegevoegd.

Tevens zal er in deze DLC de mogelijkheid zijn om met drie nieuwe kostuums het gevecht aan te gaan. Zo is onder andere het klassieke Iron Spider Armor uit de stripboeken te kiezen, maar ook de Spider-Armor MK 1 uit de Marvel-film Avengers: Infinity War is beschikbaar. Als laatste van de drie is de Spider-Clan Suit uit de Marvel Mangaverse ook in de game gestopt.

De Spider-Man: Turf Wars DLC zal dus vanaf 20 november uitgebracht worden voor de PlayStation 4. In de maand december zal overigens de derde en tevens laatste DLC uit het episodische The City That Never Sleeps uitkomen. Wanneer de Spider-Man: Silver Lining DLC in december uitkomt, is nog niet bekendgemaakt.