Meer informatie bekend over Watch Dogs Legion

archief
Rohald De Bruyne op 20 januari 2020
Meer informatie bekend over Watch Dogs Legion

De Watch Dogs-franchise heeft in de jaren sinds de release veel kritiek over zich heen gekregen. Ubisoft wil nu een positieve start maken met het derde deel, Watch Dogs Legion. Dit heeft het bedrijf gedaan door een groot gameplay-segment van de game te laten zien tijdens diens E3-persconferentie.

Tijdens de E3-persconferentie van Ubisoft op de avond van 10 juni hebben we gameplaybeelden van de nieuw aangekondigde game Watch Dogs Legion te zien gekregen. Hierdoor zijn we veel nieuwe dingen over de game te weten gekomen.

Het meest verrassende is dat de game een permadeath-systeem heeft ingebouwd. Als gamer kruip je in de huid van een Dedsec operative. Je taak is het recruiteren van nieuwe agenten, waardoor je het verzet helpt groeien. Wees echter op je hoede, want lukt een missie niet, dan kun je je personage vaarwel zeggen en moet je een nieuw personage uit de lijst van gerekruteerde NPC’s kiezen. Dit kunnen mannen en vrouwen zijn van alle leeftijden. Zo krijgen we ook gameplaybeelden van een bejaarde vrouw te zien.

Hoe dit uiteindelijk uitpakt komen we te weten op 6 maart 2020, wanneer de game uitkomt voor pc, PlayStation en Xbox One.