Meer info bekendgemaakt rondom slechterik in Shazam!

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Meer info bekendgemaakt rondom slechterik in Shazam!

In de trailer van Shazam! die 21 juli werd onthuld, kregen we een kort fragment te zien waarin we de slechterik zagen. Hoe en wat werd echter niet duidelijk in de trailer. Nu heeft regisseur David F. Sandberg in een gesprek met Entertainment Weekly toch wat info losgelaten. 

In het interview laat de regisseur weten dat Mark Strong (o.a bekend van Green Lantern) Doctor Thaddeus Sivana speelt. Sivana heeft op jongere leeftijd de Wizard ontmoet (gespeeld door Djimon Hounsou), maar Sivana bleek de krachten niet waardig. De drang naar deze krachten was echter zo groot dat hij besloot om zelf op zoek te gaan naar superkrachten. In de trailer zien we dat dit sowieso gelukt is.

Eerder wilde de regisseur nog zo lang mogelijk alles geheim houden, maar deze nieuwe informatie is meer dan welkom. Doctor Thaddeus Sivana kan dingen doen die Shazam niet kan. De regisseur benoemt dat Sivana iets extra’s heeft, iets dat extra dynamisch is. Deze vage omschrijving laat fans van de franchise in ieder geval weer flink speculeren.

Shazam! met in de hoofdrol Zachary Levi verschijnt vanaf 4 april 2019 in de bioscoop.