Meer details The Last of Us film onthuld op International Comic Con

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Meer details The Last of Us film onthuld op International Comic Con

Tijdens de International Comic Con in San Diego heeft producent Sam Raimi, bekend van onder andere The Evil Dead en Army of Darkness films, meer prijs gegeven over de verfilming van The Last of Us. Zo zouden hij en Neil Druckmann van Naughty Dog gesproken hebben met Maisie Williams (de actrice die Arya Stark speelt in Game of Thrones), mogelijk om de rol van Ellie te vervullen.

Ondanks dat de twee slechts een enkele keer gesproken hebben met de actrice was het genoeg voor het team om dit te vermelden tijdens een spontaan gastoptreden van Raimi op het evenement. Eerder werd gespeculeerd dat Ellen Page de rol van Ellie zou aannemen door de gelijkenis tussen haar en het personage. Toen Rami gevraagd werd of het waar was reageerde hij dat dit onwaarschijnlijk was door de leeftijd van de Canadese actrice.

Druckmann (die het script voor zijn rekening neemt) en Raimi (die de rol van producent zal vervullen) meldden dat ze proberen om een film te maken die dicht bij de game zal liggen alsmede de downloadable content die later als uitbreiding uit kwam. Hoewel Druckmann overwoog om het einde aan te passen besloot hij, onder druk van Raimi, dit niet te doen. “Het hoeft niet anders te worden”, zo meldde hij, “het moet gewoon de kern omvatten van wat The Last of Us zo speciaal maakte voor zo veel fans”.