Meer details over nieuwe Desolation of Mordor DLC bekend

archief
Rohald De Bruyne op 20 januari 2020
Meer details over nieuwe Desolation of Mordor DLC bekend

Middle-Earth: Shadow of War is al een tijdje uit en is na zijn release voornamelijk in het nieuws geweest door de loot boxes en de gebeurtenissen daaromheen. Gelukkig zijn er ook nog positieve ontwikkelingen rondom de game, zoals nieuwe DLC. Vandaag kregen we de eerste beelden te zien van de DLC die op 8 mei uitkomt: Desolation of Mordor.

In Desolation of Mordor verlaten we even het verhaal van Talion en Celebrimbor die het opnemen tegen de legers van Sauron. In de nieuwe verhaal-DLC kijken we mee over de schouder van Baranor, die zijn wraak wil uitoefenen op een leger van orcs. Voorheen was hij de kapitein van de manschappen uit Minas Ithil, maar na de val van deze stad heeft hij zijn zinnen gezet op het overnemen van de orc-vestiging Shindrâm. Dit kan hij niet alleen, dus gaat hij om hulp vragen bij de koning van de huurlingen. Dit blijkt tevens ook zijn verloren broer Serka te zijn. Samen gaan zij de strijd aan tegen de krachten van Sauron.

Dit is de tweede verhaal-DLC die uitkomt uit een reeks van vier geplande DLC-paketten. De eerste verhaal DLC was The Blade of Galadriel, die op 6 februari uitkwam. Desolation of Mordor is vanaf 8 mei verkrijgbaar.