Meer details over Fallout 76 verschenen

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Meer details over Fallout 76 verschenen

Fallout 76 was afgelopen nacht tot twee keer toe te zien: bij zowel Microsoft als Bethesda pakte Todd Howard een momentje om over de game te praten. Daarbij hebben we nu dus een hoop nieuwe informatie, waaronder een releasedatum voor november dit jaar.

Fallout 76 neemt ons deze keer mee naar West-Virginia, waarin we in een omgeving aan de slag gaan die vier keer de grootte heeft van de omgeving uit Fallout 4. Daarbij weten we ook dat de game een andere structuur zal krijgen dan voorgaande titels: de game zal volledig online te spelen zijn in vier speler co-op, maar ook volledig alleen te spelen zijn. Ook zullen er PvP-elementen in de game zitten, iets wat ook volledig nieuw is voor de serie.

Naast meer details over de game hebben we nu ook informatie over wanneer de game gaat verschijnen. Op 14 november kunnen spelers aan de slag met de game op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Pre-orders kunnen vanaf 15 juni geplaatst worden, waarna een bèta redelijk snel moet volgen.

Tijdens Microsofts presentatie maakte Todd Howard ook nog bekend dat Fallout 4 vanaf vandaag via Xbox Game Pass te downloaden en te spelen is.