Meer bekend over Enter the Gungeon update

archief
Rohald De Bruyne op 20 januari 2020
Meer bekend over Enter the Gungeon update

Enter the Gungeon staat bekend als een bizar moeilijke roguelike, bomvol knipogen naar andere games en vormen van media. Al een tijdje wachten de fans op een grote content update van de ontwikkelaar, maar informatie hierover blijft schaars. Dodge Roll heeft vandaag op Steam meer informatie gegeven over de inhoud van de update.

Al een tijd geleden heeft Dodge Roll aangegeven dat er een grote update aankomt voor Enter the Gungeon. De update heet Advanced Gungeons & Draguns en brengt een hoop nieuwe content met zich mee. De ontwikkeling van deze update laat al een tijdje op zich wachten en de ontwikkelaars hebben gemerkt dat de fans ongeduldig zijn geworden. Om hun hart wat gerust te stellen, laten ze nu weten wat we in de update kunnen verwachten.

Zo laten ze weten dat de update in het algemeen meer van de game brengt. Denk hierbij aan: nieuwe wapens, items, kamers, (mini-)bazen en nieuwe synergies tussen wapens en items. De ontwikkelaar ziet deze versie als de versie van Enter the Gungeon zoals deze bedoeld was en geeft het daarom de naam Advanced, naast dat het een knipoog is naar Dungeons & Dragons.

Tot slot laat de ontwikkelaar ook weten dat er gewerkt wordt aan een console release. Het is de bedoeling dat in de aankomende herfst Enter the Gungeon te spelen is op alle consoles, dus ook de Switch. Wanneer we deze content update precies mogen verwachten, is vooralsnog niet bekend.

Enter the Gungeon 
 Pixel Vault


Update

In de nacht van 13 juli heeft Dodge Roll de release datum van de update bekend gemaakt in een Tweet. Spelers kunnen de content patch nu verwachten op 19 juli.