Media Molecule teast nieuwe game, mogelijke reveal op GamesCom

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Media Molecule teast nieuwe game, mogelijke reveal op GamesCom

De geruchten draaien al langer, maar Media Molecule heeft vandaag de eerste officiële teaser van hun nieuwe PS4-game uitgebracht. Eerder werd er op Twitter al gehint naar een aankondiging binnen geringe tijd, maar vandaag is de stilte doorbroken.

Een paar dagen geleden tweette medewerkers van Media Molecule al dat Sony baas Shuhei Yoshida langs was geweest en het “licht op groen” had gezet voor een bepaald evenement. De geruchten stroomde snel binnen en het meest aannemelijke is dat we over een kleine maand op de GamesCom de eerste echte beelden gaan zien van het nieuwe project van de bedenkers van Little Big Planet. Eerder kwam al naar buiten dan Sony mogelijk twee nieuwe AAA-games zou laten zien, eentje uit Europa en eentje uit Japan.

Vandaag verscheen er op YouTube een teaser voor hun nieuwe game met als beschrijving: “Een rendering fout op onze nieuwe PS4-project toonde deze trippende beelden van kleurige onzin die we jullie niet konden onthouden. Zie het als een exlusieve ‘sneak peak’ naar onze nieuwe game. Je ziet weinig, maar het is desalniettemin erg leuk. Dat garanderen we, meestal…”

Klik hier voor de teaser.