Mass Effect 4 details komen binnenkort

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Mass Effect 4 details komen binnenkort

Veel fans waren teleurgesteld over het gebrek aan informatie over Mass Effect 4 tijdens de E3 in Los Angeles, maar EA lijkt het goed te willen maken. Mass Effect 4 zal besproken worden tijdens een panel op het San Diego Comic-Con, wat over tien dagen plaats zal vinden.

Medewerkers van BioWare Edmonton en BioWare Montreal zullen deelnemen op de conventie en participeren aan een panel op 26 juli. Hoewel de aankondiging niet veel lijkt, kan het zijn dat we een idee gaan krijgen waar men nu heen wil gaan met de serie.

“Mass Effect ontwikkelaars van de Edmonton en Montreal studio’s zullen bespreken wat het is om te werken aan een franchise zo geliefd als Mass Effect. De ontwikkelaars gaan hun ervaringen delen over hoe ze de volgende Mass Effect-game vorm hebben gegeven, zonder af te dwalen wat de serie in geweldig maakte.”

In het verleden heeft BioWare vaker gebruik gemaakt van dit soort bijeenkomsten om te peilen hoe een aantal van hun keuzes over komt op het publiek en de fans. De feedback die ze hebben gekregen bij vorige shows hebben ze daarna verwerkt in de games. We weten tot nu toe vrijwel niets, behalve dat de game Mass Effect 4 zal heten en dat het zich af gaat spelen na de gebeurtenissen van deel drie. Shepard, de held van de vorige drie games, zal niet zijn opwachting maken en zal daarom plaats maken voor een nieuw hoofdpersoon.