Marvel’s Guardians of the Galaxy van Telltale heeft een releasedatum

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Marvel’s Guardians of the Galaxy van Telltale heeft een releasedatum

Dat Telltale bezig was met een Guardians of the Galaxy-game wisten we al, maar nu weten we ook dat we binnenkort ook echt aan de slag kunnen met de eerste episode van de game. En ja, die pratende boom zit erin en ja, ook die rare wasbeer, al is de subtitel ‘Tangled Up in Blue’ nog wat mysterieus.

Marvel’s Guardians of the Galaxy: The Telltale Series komt uit op 18 april van dit jaar, althans de eerste aflevering in het vijfdelige verhaal. De eerste aflevering heet Tangled Up in Blue en het lijkt erop dat the Mad Titan een belangrijke rol in de game gaat hebben. Want net zoals altijd heeft Telltale niet een remake van een bestaande film of serie gemaakt, maar hun eigen verhaal geschreven voor de game.

Er komt ook een season pass en een retail-versie, deze ligt vanaf 5 mei in de winkels. Het is te verwachten dat dan alle episodes gereleased zijn. De game komt uit voor PlayStation 4, Xbox One, pc, iOS en Android. De afleveringen kosten €4,99 per stuk.

Overigens worden we aankomende donderdag getrakteerd op een nieuwe trailer van Guardians of the Galaxy: The Telltale Series, dus houd Pixel Vault in de gaten voor een update.