Mark of the Ninja: Remastered verschijnt in oktober

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Mark of the Ninja: Remastered verschijnt in oktober

Klei Entertainment heeft goed nieuws voor de mensen die met smart zitten te wachten op de release van Mark of the Ninja: Remastered. Aan de hand van een nieuwe trailer wist het bedrijf heel wat informatie bekend te maken, waaronder een releasedatum. De releasedatum is 9 oktober.

De stealthgame Mark of the Ninja werd zeer goed ontvangen, maar draait inmiddels al wat jaartjes mee. Om toch de kwaliteit van de game te behouden, besloot Klei Entertainment afgelopen maart dat het tijd werd om de game te remasteren. Daaruit komt nu dus Mark of the Ninja: Remastered. De geremasterde versie bevat naast de standaard game ook de DLC die in 2013 verscheen. Deze DLC, met de naam Dosan’s Tale, bevat een nieuw personage, een nieuwe level, nieuwe items en de developer commentary. Daarnaast zijn de graphics natuurlijk verbeterd en word 4K ondersteund. Ook de soundtrack heeft een upgrade gekregen. Als laatste is er een New Game+-modus beschikbaar en bevat de game nieuwe challenges en beloningen.

Op 9 oktober komt de game dus uit, exclusief op Steam. De game kost dan 20 euro , maar je kunt 15% korting krijgen als je hem pre-ordert. Mocht je de standaard game al hebben, heb je helemaal geluk, want dan kost deze je slechts 5 euro.