Mario Sports Superstars komt naar de 3DS

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Mario Sports Superstars komt naar de 3DS

Dat op 3 maart de Nintendo Switch uitkomt betekent niet dat Nintendo de 3DS links laat liggen. Het bedrijf kondigt een nieuwe Mario sports-game aan voor de 3DS met de naam Mario Sports Superstars. Het lijkt weer een sportief feestje te worden.

Sport en Mario lijken een goede combinatie te zijn, in de jaren dat we onze rood gemutste loodgieter hebben mogen kennen heeft de beste man al diverse sports-games op zijn naam staan. Binnenkort wordt daar een nieuwe titel aan toegevoegd: Mario Sports Superstars. In deze titel kunnen we meerdere sporten spelen, zoals honkbal, racen met paarden en voetbal. Daarnaast keren ook al eerdere sporten waaraan Mario heeft meegedaan terug, namelijk tennis en golf. In de bovenstaande trailer kunnen we de actie alvast goed aanschouwen.

De game biedt diverse nieuwe dingen, zo worden er 90 nieuwe amiibo-kaarten beschikbaar. Daarnaast zal Mario Sports Superstars zowel een lokale als online multiplayer hebben. De titel bevat 18 verschillende personages waarvan er twee vrijgespeeld moeten worden.

Mario Sports Superstars ligt vanaf 10 maart 2017 in de winkelschappen.