Mario & Luigi Paper Jam Bros krijgt december release

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Mario & Luigi Paper Jam Bros krijgt december release

Nintendo heeft bekendgemaakt dat het nieuwste deel in de RPG-serie van Mario en Luigi, genaamd Mario & Luigi Paper Jam Bros, in Europa uit zal komen op 4 december 2015 voor de 3DS. De game werd tijdens de E3 dit jaar aangekondigd.

Mario & Luigi Paper Jam Bros is een crossover tussen de Mario & Luigi RPG-serie en de bekende Paper Mario-serie en komt uit voor Nintendo’s 3DS. De titel begint in de ‘normale’ wereld van Mario en Luigi waar Luigi een boek laat vallen. Dit boek blijkt de gehele Paper Mario-wereld te bevatten, waardoor deze weten te ontsnappen naar de ‘3D wereld’.

Hoewel er momenteel nog maar weinig bekend is over de game, maakte Nintendo kenbaar dat de releasedatum dus dichterbij is dan we allemaal verwachtten. In eerste instantie stond deze namelijk voor ergens in het voorjaar van 2016. Het lijkt erop dat Noord-Amerika nog wel een tijd moet wachten op de game, gezien de datum voor hen niet veranderd is. Als het aan Nintendo ligt zullen we deze game vanaf 4 december kunnen gaan spelen op hun laatste handheld.