Marco Reus siert cover FIFA 17

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Marco Reus siert cover FIFA 17

De FIFA-franchise is nog steeds razend populair en elk jaar is het de grote vraag wie de cover van de game mag vullen. Dit jaar heeft EA Sports met FIFA 17 voor een nieuwe opzet gekozen. De afgelopen twee weken konden spelers stemmen op de voetballer die zij graag op de cover zouden willen zien. De Duitse Marco Reus blijkt het populairst te zijn en mag de cover sieren van FIFA 17.

Fans van de voetbalgame konden de afgelopen twee weken stemmen op de vier ambassadeurs van FIFA 17. Dit zijn Eden Hazard van Chelsea, James Rodriguez van Real Madrid, Anthony Martial van Manchester United en Marco Reus van Borussia Dortmund. In de twee weken is er meer dan 3,1 miljoen keer gestemd op de spelers, waarbij de Duitse vleugelspeler van Borussia Dortmund als winnaar uit de bus kwam.

Ik ben vereerd om bij de groep voetballers te horen die op de cover van FIFA hebben gestaan. Ik ben ontzettend dankbaar dat de fans mij hebben gekozen en ik zal er alles aan doen om ze trots te maken met mijn prestaties op het veld.

Covers_FIFA17

Alle vier de spelers hebben meegewerkt aan de vernieuwingen die FIFA 17 met zich mee zal brengen. Zo zijn er nieuwe mogelijkheden voor dode spelmomenten en zal het tactisch inzicht van spelers tijdens een aanval zijn uitgebreid. Hoe deze veranderingen gaan uitpakken, weten we op 29 september, want dan ligt FIFA 17 met Marco Reus op de cover in de schappen voor de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en pc.