Man at Arms smeden de Leviathan uit God of War

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Man at Arms smeden de Leviathan uit God of War

Het eerste weekend God of War spelen zit er voor de meeste gamers alweer bijna op en de strijdbijl van Kratos is inmiddels een zeer vertrouwd gereedschap geworden. We wisten al sinds de eerste gameplaybeelden dat de Leviathan het nieuwe wapen werd voor onze favoriete god. Op basis van deze beelden maakten de mannen achter het YouTube-kanaal Man at Arms de strijdbijl in het echt na.

Hoewel de Leviathan al meer dan een jaar gelden werd gecreëerd door de smeden van het Youtube-Kanaal Man at Arms, wilden we jullie deze beelden niet onthouden. In één van de video’s maken ze de bijl van Kratos namelijk in het echt na, van centimeters dik staal. Het resultaat mag er wezen:

De mannen van het Youtube-kanaal Man at Arms zijn stuk voor stuk smid en maken sinds een paar jaar wapens na uit bekende series en games. Dit is dan ook niet de eerste keer dat God of War het onderwerp is van hun videos, enkele jaren geleden maakten ze ook al de Chaos Blades van Kratos na. Het is bijzonder om te zien welke verschillende technieken deze moderne smeden gebruiken om deze wapens te maken.

Benieuwd naar wat wij van God of War vonden? Je leest onze review hier.