Maker van Dust: An Elysian Tail kondigt Never Stop Sneakin’ aan

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Maker van Dust: An Elysian Tail kondigt Never Stop Sneakin’ aan

Dean Dodrill, de maker van Dust: An Elysian Tail en oprichter van Humble Hearts, heeft zijn nieuwe game aangekondigd, Never Stop Sneakin’. De game komt deze winter exclusief uit voor de Nintendo Switch.

In Never Stop Sneakin’ is bad guy Amadeus Guildenstern terug in de tijd gegaan om alle presidenten van de Verenigde Staten te ontvoeren. Nu is het aan de speler om vijandelijke kampen te infiltreren en informatie te verzamelen. Dit alles moet gedaan worden om Guildenstern en zijn vice-president, een helikopter, te verslaan.

Dodrill had via social media al gehint naar een aankondiging. Via Twitter kondigde hij de game vannacht dan ook officieel aan door middel van een trailer. In de tweets liet hij weten dat hij persoonlijke doelen had gesteld tijdens het maken van het spel. Hij wil dat de game anders is dan Dust; het moet zowel makkelijk als oneindig te spelen zijn.

Dean Dodrill heeft op het inspreken van de stemmen, de soundtrack en delen van het verhaal Never Stop Sneakin’ na in zijn eentje het spel ontworpen en geprogrammeerd. Het verhaal is namelijk geschreven door Alex Kain, die ook delen van Dust schreef. De muziek is gemaakt door HyperDuck SoundWorks.