Mafia III krijgt een gratis demoversie naast de nieuwe DLC

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Mafia III krijgt een gratis demoversie naast de nieuwe DLC

Aangezien Mafia III netjes scoorde, maar geen hele hoge cijfers kreeg, is het heel goed te begrijpen als je het derde deel in de serie links hebt laten liggen. Mocht je al die tijd toch het gevoel hebben gehad dat je iets gemist hebt, dan kun je nu gratis een demoversie spelen en het eerste beetje chaos aanrichten in New Bordeaux.

Mafia III kreeg van ons een 72, omdat de game erg repetitief was en aardig wat technische mankementen kende. De meeste bugs en crashes zijn inmiddels wel verholpen met patches, maar mocht je nog steeds twijfelen of Mafia III het wel echt waard is, dan kun je nu de gratis demo spelen op pc, PlayStation en Xbox One. In de demo mag je Act 1 spelen, waarin je een bankoverval pleegt en vervolgens alles verandert voor Lincoln Clay.

De gratis demo komt samen met de nieuwe story DLC: Faster, Baby! Dit is de eerste extra verhaallijn die Hangar 13 aan Mafia III gaat toevoegen. Wanneer je een season pass hebt gekocht voor de game, kun je de DLC meteen downloaden. Los kost Faster, Baby! €14,55.

Mafia III kreeg al een gratis update, waarmee straatraces en customizable auto’s aan de game zijn toegevoegd.