Maandelijks gratis games voor Twitch Prime-abonnees

archief
Tim Miechels op 20 januari 2020
Maandelijks gratis games voor Twitch Prime-abonnees

Twitch Prime-abonnees hadden al de nodige voordelen ten opzichte van reguliere Twitch-leden. Zo kijken Prime-leden hun video’s al zonder advertenties en krijgen ze regelmatig in-game beloningen. Met ingang van deze maand komt daar nog een flink voordeel bij in de vorm van het Free Games with Prime-initiatief. Dit initiatief doet precies wat je op basis van de naam zou verwachten: gratis games verstrekken aan abonnees.

Met ingang van 15 maart krijgen Twitch Prime-abonnees gratis een selectie aan pc-games. De eerste vijf titels die vanaf 15 maart beschikbaar zijn, zijn Superhot, Shadow Tactics, Tales from Candlekeep, Oxenfree en Mr. Shifty. De volgende lading is vanaf april beschikbaar en is ook al bekend. De tweede vijf games zijn: Tales from the Borderlands, SteamWorld Dig 2, Kingsway, Tokyo 42 en Dubwars.

Met het Free Games with Prime-intiatief sluit Twitch zich aan bij de trend van online streamingsdiensten om kijkers te binden door middel van gratis games. Uit de blogpost waarin de eerste titels werden aangekondigd blijkt ook dat de gratis games niet alleen beschikbaar blijven in de maand dat ze verstrekt worden. Wanneer je de games eenmaal gedownload hebt, zijn ze permanent van jou:

That’s 10 games in the next two months, all for FREE and yours to keep forever.

Welcome to Free Games with Prime. Your Twitch Prime membership just leveled up.