Maak kennis met de nieuwe operators van Rainbow Six Siege

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Maak kennis met de nieuwe operators van Rainbow Six Siege

We moeten nog even op wachten tot we met ze aan de slag kunnen, maar Ubisoft doet nu vast uit de doeken wie de volgende twee operators in Rainbow Six Siege worden. Vanaf 2 februari kunnen we los met Frost en Buck, die beiden deel uitmaken van Canada’s Joint Task Force 2. Beide operators maken deel uit van Operation Black Ice, het eerste uitbreidingspakket van Ubisoft’s tactical shooter. Deze DLC stond aanvankelijk gepland voor een release in januari, maar werd uiteindelijk verschoven naar 2 februari. Vanaf dat moment zullen Season Pass-houders direct aan de slag kunnen met de nieuwe operators. Ubisoft heeft aangegeven dat Buck en Frost ook gewoon te unlocken zijn, zonder dat er geld voor moet worden betaald. Het zou de gemiddelde shooterspeler die zo’n acht tot tien uur per week speelt, twee tot drie weken kosten om elk van deze operators te unlocken. Volgens de ontwikkelaar zou het ontgrendelen namelijk 25 uur per operator in beslag moeten nemen.

Op de volgende afbeeldingen is duidelijk te zien wat Frost en Buck met zich meebrengen. Zo zal aanvaller Buck vooral profijt hebben van de under-barrel attachments voor zijn C8-FSW-aanvalswapen en beschikt verdedigster Frost over een ‘welcome mat’, een mechanische valstrik waarmee ze vijanden kan uitschakelen.

Operation Black Ice zal ook een nieuwe map bevatten, maar daarover heeft Ubisoft nog niets bekendgemaakt, behalve dat die gratis beschikbaar zal zijn. Daarnaast zal er ook “een handvol wapens” worden toegevoegd voor alle tiers en zal een aantal “gameplay upgrades” worden doorgevoerd.