Maak kans op Spider-Man: Far From Home kaartjes en goodies

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Maak kans op Spider-Man: Far From Home kaartjes en goodies

Spidey is weer terug: na zijn avonturen met de Avengers keert Tom Holland terug als Peter Parker in Spider-Man: Far From Home. Dit keer gaat de slingerende student niet op avontuur in New York, maar pakt hij zijn spullen voor een reisje naar Europa. Heb je de film nog niet gezien? Dan hebben we goed nieuws, want je maakt kans op kaartjes.

Na de gebeurtenissen uit Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame is het niet vreemd dat Peter Parker even zijn gedachten wil verzetten. De goedlachse Spider-Man besluit daarom om samen met zijn vrienden op reis te gaan door Europa en de boel even de boel te laten in New York. Het superheldenbestaan haalt hem echter al snel weer in, waardoor Peter opnieuw zijn pak moet aantrekken.

Naast bekende gezichten als Tom Holland, Zendaya in de rol van MJ en Samuel L. Jackson als Nick Fury, zien we in Spider-Man: Far From Home voor het eerst Jake Gyllenhaal in de rol van Mysterio. Aan welke kant van de wet Mysterio staat, blijft echter nog een verrassing. Om de release van de film te vieren mogen we twee toffe pakketten weggeven met daarin twee vrijkaarten, een traveltag voor aan je koffer, een cover voor je paspoort en een figurine. Alles wat je daarvoor hoeft te doen is naar onze Discord-server te gaan en antwoord te geven op de volgende prijsvraag:

Welke superschurk zou jij graag in een Spider-Man-film zien en waarom?

Naar Discord
Vertel het ons vóór 16 juli 2019 op onze Discord-communityserver. Klik op deze link of bovenstaande button om lid te worden van ons kanaal, waar je ook meer informatie over de prijsvraag vindt.

Spider-Man: Far From Home 
 Pixel Vault