Lucius 3 komt in december naar Steam

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Lucius 3 komt in december naar Steam

Mensen die graag duivelse streken uithalen kunnen volgende maand hun hart weer helemaal ophalen met de release van Lucius 3. Ontwikkelaar Shivel Games was al een tijdje aan het werk aan de titel en maakte vandaag de releasedatum bekend.

In Lucius 3 stappen spelers opnieuw in de rol van de jonge Lucius. Een doodnormale knul kun je hem niet noemen, want het is de zoon van de duivel en hij heeft al meerdere moorden op zijn geweten. In het derde deel keert Lucius terug naar Winter Hill, waar hij de eerste zes jaar van zijn leven heeft gewoond. Het pad ernaartoe is echter geen gemakkelijke en spelers komen opnieuw voor heel wat obstakels te staan.

Het eerste deel verscheen in 2012 en werd een groot succes. Met name omdat je de mogelijkheid had om mensen op de meest vreselijke (en komische) manieren aan hun einde te laten komen. Het tweede deel werd daarentegen niet zo goed ontvangen, dus het valt te hopen dat Shiver Games de franchise weer goed weet op te pakken. We gaan het allemaal zien op 13 december, wanneer de game verschijnt op pc middels Steam.