Lords of the Fallen krijgt DLC

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Lords of the Fallen krijgt DLC

De onlangs uitgekomen RPG Lords of the Fallen verkoopt niet slecht, weet de Poolse developer CI Games te melden. Gezien de game ruim 700.000 keer naar retailers is verscheept, is de game winstmakend te noemen. Reden genoeg voor de developer om DLC aan te kondigen.

De DLC, Ancient Labyrinth genaamd, zal nog deze winter uitgebracht worden. De content zal zich voornamelijk richten op het oplossen van puzzles en verkenning, maar ook zal de speler te maken gaan krijgen met nieuwe vijanden. De DLC zal ook een nieuwe zone introduceren, The Library, en een magische boss genaamd Lord. Gedurende de strijd zullen zijn krachten steeds veranderen, wat het uitdagender maakt om deze te verslaan.

Ancient Labyrinth zal ook een “demon focused quest” krijgen, alsook nieuwe nevenactiviteiten en NPC’s. Nieuwe wapens en bepantsering zullen ook in het pakket zitten. Volgens een reportage van Eurogamer Polen zal Ancient Labyrinth ongeveer 2,5 uur aan extra gameplay bieden, en is de nieuwe locatie in de game het beste te beschrijven als `een gigantisch doolhof vol met skeletten`.

De volgens sommige Dark Souls-achtige RPG Lords of the Fallen is vanaf nu verkrijgbaar voor PC, Xbox One en Playstation 4