Lords of Shadow – Mirror of Fate HD komt naar PC

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Lords of Shadow – Mirror of Fate HD komt naar PC

Konami kondigde vandaag aan dat het middelste deel van de Lords of Shadow-trilogie uiteindelijk toch een PC-versie krijgt. De van oorsprong 3DS exclusieve titel zal later deze maand beschikbaar zijn op Steam.

Met de HD-versie al sinds oktober verkrijgbaar op Xbox Live en PlayStation Network, was het maar raar dat PC-gamers het middelste deel in de Lords of Shadow-trilogie moesten missen, zeker aangezien Lords of Shadow 1 en 2 al lang en breed verkrijgbaar zijn op Steam. Dat maakt Konami binnenkort goed, want Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate HD zal eind deze maand zijn opwachting maken op Steam, al is een precieze datum niet gegeven. De PC-versie zal online leaderboards bevatten, een boss rush mode en Steam achievements zullen toegevoegd worden.

Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate HD is de HD-versie van de 3DS game. Het vertelt wat er tussen de twee grotere avonturen is gebeurd, waarbij de speler in de huid kruipt van Gabriel Belmont’s zoon Trevor. Fans vroegen al maandenlang om een PC-versie van de game, waar Konami steevast niet op in ging. De vastberadenheid van de fans lijkt z’n vruchten af te hebben geworpen.