Logo Kojima Productions is meer dan een logo

archief
Amador Prado op 20 januari 2020
Logo Kojima Productions is meer dan een logo

We kennen Hideo Kojima allemaal van zijn geniale Metal Gear-franchise en om het feit dat hij een behoorlijk mysterieus figuur kan zijn. Dit mysterieuze heeft hij klaarblijkelijk ook in zijn nieuwe studio Kojima Productions voortgetrokken, want vandaag is gebleken dat het bedrijfslogo meer is dan een normaal plaatje. Er schuilt zelfs een compleet personage achter.

Vrij recent heeft Kojima een interview gegeven aan de Japanse website Famitsu en heeft daar een nogal vage uitspraak gedaan over het logo van zijn nieuwe studio Kojima Productions.

Ik kan er eigenlijk nog niets over kwijt, maar dit logo heeft een geheim. Het heeft namelijk nog een heel lichaam. Een heel erg cool lichaam. We hebben zelfs plannen om er beeldjes van op de markt te brengen.

Het is gissen waarom Kojima zoveel aandacht besteed aan en waarom er een figurine gemaakt gaat worden van een bedrijfslogo. In een reeks Twitterberichten de afgelopen dagen ging de Japanse gamemaker verder met het onder de aandacht brengen van zijn logo en uiteindelijk is er onderstaande afbeelding verschenen op Twitter.

De naam van dit onbekende personage is LUDENS en het is nog steeds de vraag waarom Kojima dit bekend heeft gemaakt. Een hoofdrolspeler in een nieuwe game of een nieuwe mascotte? Zodra we meer weten lees je dat natuurlijk op Pixel Vault.