Logitech kondigt vier gaming-headsets aan

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
Logitech kondigt vier gaming-headsets aan

In een persbericht onthulde Logitech dat we binnenkort aan de slag kunnen met maar liefst vier nieuwe headsets. De vier hoofdtelefoons zijn onderdeel van de G-lijn. Met deze lijn wil het bedrijf zowel de gewone als de diehard-gamer aanspreken.

De eerste headsets die aan de beurt komen, zijn de draadloze G935 en de G635 met draad. Buiten de bekabeling zijn beide niet zo verschillend. Zo bevatten ze allebei de Pro-G 50mm software en 7.1 surround sound. Daarbij is deze hoofdtelefoon uitgerust met Lightsync. Dat wilt zeggen dat gebruikers de kleuren van de LED-verlichting kunnen aanpassen. Daarnaast bevatten zowel de G935 en de G635 DTS Headphone: X 2.0 surround sound.

Verder hebben we ook nog de G432. Deze headset is speciaal gemaakt voor gamers die houden van het battle royale-genre. De G432 bevat net als de andere twee headsets 7.1 surround sound, 50mm software en DTS Headphone: X 2.0. De oorschelpen zijn aanpasbaar, er zit een 6mm flip-to-mute-microfoon in en hij is compatibel met meerdere platformen. Als laatste is er ook nog de G332 Stereo Gaming Headset. Deze bevat naast alle specificaties van de voorgaande modellen ook surround sound.

De G935, 635, 432 en 332 verschijnen ergens deze maand in de wereldwijde winkelrekken.