Lijst met karakters voor Star Wars Battlefront 2 gelekt

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Lijst met karakters voor Star Wars Battlefront 2 gelekt

Rondom Star Wars Battlefront 2 is de laatste maanden flink wat hype gecreëerd. Nu komt daar een gelekte lijst met karakters bij, die misschien een deel van het verhaal van de game verraden.

Dit bericht bevat eventuele spoilers voor Star Wars Battlefront 2.

Star Wars Battlefront 2 is afgelopen week gestart met een besloten alfa. Het was dus wachten tot er nieuwe informatie naar buiten werd gebracht. Via Reddit heeft een anonieme bron de lijst met speelbare Hero-karakters, verkregen vanuit de gamecode, openbaar gemaakt.

De karakters uit de trailers zijn natuurlijk al bekend. Dit waren Darth Maul, Rey en Yoda. Ook is bekend dat Finn en Captain Phasma via de gratis uitbreiding speelbaar zijn. Tijdens de E3 werden Boba Fett en Han Solo toegevoegd aan de lijst. Uit de gamecode blijkt dat er een held bij zit die eventueel de verhaallijn zou kunnen verraden.

SPOILER: Het hoofdpersonage Iden Versio start aan de kant van het keizerrijk, maar als we kijken naar de lijst met karakters is er een vrije plek aan de kant van de rebellen waar Iden Versio geplaatst kan worden. Dit kan eventueel betekenen dat je van het keizerrijk naar de rebellen gaat. De lijst ziet er als volgt uit:

Rebellen: Chewbacca, Han Solo, Finn, Lando Calrissian, Leia, Luke, Rey, Yoda en de nu nog ‘lege’ plek.

Keizerrijk: Boba Fett, Bossk, Darth Vader, Emperor Palpatine, General Grievous, Kylo Ren, Darth Maul en Captain Phasma.

Star Wars Battlefront 2 wordt verwacht op 17 november voor de PlayStation 4, pc en Xbox One.