LEGO: The Hobbit zal derde film implementeren via DLC

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
LEGO: The Hobbit zal derde film implementeren via DLC

LEGO: The Hobbit zal alleen de eerste en tweede film uit The Hobbit-trilogie beslaan. In tegenstelling tot voorgaande edities zal LEGO: The Hobbit het derde deel toevoegen als DLC en niet als een stand-alone game.

Met de komst van de aankomende LEGO-game gebaseerd op de Hobbit-films, kwam ook het nieuws dat de game alleen de eerste twee delen zou beslaan. De media vroeg zich terecht af of de derde film in een aparte game zou komen of dat er misschien een andere oplossing voor gevonden zou worden. Volgens een gerucht zou de derde film in de bestaande game geïmplementeerd worden door middel van DLC. Dit zou niet alleen een slimme zet zijn van de ontwikkelaars, maar ook een economisch-vriendelijke zet voor de consumenten.

Een website claimt dat er op de London Toy Fair sprake was van een woordvoerder die z’n mond voorbij had gepraat. Warner Bros., die de game uitgeeft, houdt echter de lippen stijf op elkaar en weigert op het “lek” in te gaan. Het Amerikaanse blad GameInformer lijkt meer te weten: het blad vertelt de lezer om het nieuws rond de game in de gaten te houden voor “exciting news”.