LEGO Jurassic World mogelijk gelekt

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
LEGO Jurassic World mogelijk gelekt

Met de release van Jurassic World in 2015, staat het buiten kijf dat er een heleboel merchandise aan komt. In een marketingplan van Toys ‘R Us staat een “LEGO Jurassic World video game” vermeld.

Op de officiële site van Jurassic World is er een nieuwsbericht te lezen wat over de marketing en merchandising gaat. Naast het gebruikelijke zoals trailers, wanneer de film uitkomt op DVD/Bluray en investeerders, staat ook een video game vermeld. Er is een contract met Lego om Jurassic World LEGO te maken en dat de onderhandelingen om een Lego game te maken onderweg zijn.

Dit zou stiekem best goed passen; Traveller’s Tales, de studio achter alle Lego games heeft een paar maanden geleden LEGO: The Hobbit uitgebracht en hebben qua grote games alleen nog Lego Batman 3 om aan te werken. Een gelijktijdige release met de film in 2015 zou de studio nog genoeg tijd geven om de game te maken, en gezien de geschiedenis van de studio (LEGO-games gebaseerd op andere grote franchises zoals Harry Potter, Lord of the Rings en de Marvel films) is het meer dan aannemelijk om te denken dat we een LEGO Jurassic Park game kunnen verwachten.