Legendarische Pokémon reizen de wereld rond in Pokémon Go

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Legendarische Pokémon reizen de wereld rond in Pokémon Go

Pokémon Go krijgt opnieuw een reeks legendarische Pokémon met de volgende update. Trainers kunnen achter de drie grote beesten uit de Johto regio aan komende maand en ze proberen aan hun Pokédex toe te voegen.

Deze zomer konden trainers al de drie legendarische vogels vangen uit Kanto en de Lugia/Ho-Oh uit Johto. Nu worden daar ook Raikou, Entei en Suicune aan toegevoegd. Dit zijn de drie grote legendarische beesten die origineel in de Johto regio te vangen waren in Pokémon Gold en Silver. Geheel in stijl van de game zitten de legendarische Pokémon ook in de mobiele game niet stil.

Elk van de drie Pokémon is maar actief in één deel van de wereld. Komende maand is het vuurtype van de drie, Entei, te vangen in Europa en Afrika. Suicune bevindt zich komende maand enkel ik Azië, waar Raikou zich in Amerika ophoudt. Tot 30 september hebben trainers de kans om de Pokémon in hun regio te vangen, daarna verwisselen ze van plaats. Dat doen ze in totaal 2 keer, waardoor iedereen voor 31 oktober in staat zou moeten zijn ze alle drie aan hun collectie toe te voegen.

Voor alle details van de komende update kun je terecht op de Pokémon Go blog.Het speciale evenement valt samen met de heruitgave van de originele Pokémon Gold en Silver voor 3DS, deze komen op 22 september uit.