Left Alive krijgt uitgebreide gameplay-beelden

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
Left Alive krijgt uitgebreide gameplay-beelden

In augustus kwam uitgever Square Enix na een jaar stilte met meer informatie over Left Alive. Omdat de release van de titel op 5 maart 2019 plaatsvindt, heeft de uitgever nu een trailer uitgebracht met meer gameplay.

De gameplay-trailer van Left Alive waar Square Enix nu mee over de brug komt, duurt bijna een kwartier. In het filmpje tonen de makers ons drie missies van drie speelbare personages. Zo krijgen we een missie voor de Wanzer-piloot Leonid, de politieagente Olga en de NGFP-soldaat Mikhail. Zij proberen al sluipend hun doel te bereiken. Naast sluipen besturen spelers in de game ook Wanzers. Met deze bewapende mechanische robots richten spelers niet alleen veel schade bij tegenstanders aan, maar doen ze dit ook bij de omgevingen.

Naast deze trailer hebben de makers ook meer informatie vrijgegeven over de Mech Edition. Deze verzamelaars-editie is uitsluitend te bestellen via de Europese Square Enix Online Store. In deze editie vinden we de steelbook-versie van de game, een hardcover art book van tachtig pagina’s en de Survival Pack-uitbreiding. Daarnaast vinden we er ook een VOLK-action figure met verwisselbare accessoires in terug.