LawBreakers mogelijk ook naar de consoles

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
LawBreakers mogelijk ook naar de consoles

Cliff Bleszinski is bezig met zijn nieuwe game LawBreakers welke momenteel exclusief uitkomt voor de pc. Versies voor de consoles zijn echter niet uitgesloten, laat de oud Unreal- en Gears of War-ontwikkelaar weten.

LawBreakers is van plan het shooter-genre op z’n kop te zetten door middel van speels om te gaan met de zwaartekracht. De shooter is momenteel alleen gepland voor een release op pc, maar een release op de Xbox One en/of PlayStation 4 behoort tot de mogelijkheden. Bedenker Cliff Bleszinksi is er wel voor te prikken, maar volgens hem is het niet mogelijk voor zijn team om dat klusje te klaren. Het team is simpelweg te klein om de game te maken en de conversie voor elkaar te krijgen.

“We zijn maar met veertig man. Ik houd nog steeds van consoles en als de tijd rijp is vinden we de juiste partner om de game naar de consoles te brengen. We hebben de mankracht niet om het zelf te doen.”

Hij vertelde dat hij nog van plan was om met Xbox baas Phil Spencer en PlayStation baas Adam Boyes te spreken om te kijken of iets te regelen valt. Spencer leek er positief over en zei dat LawBreakers altijd welkom zou zijn op de Xbox One. Boyes heeft zich niet zo uitgesproken maar Twitterde positieve geluiden over Bleszinski’s nieuwe game.