Launchtrailer voor LEGO City Undercover

archief
Twan Alofs op 20 januari 2020
Launchtrailer voor LEGO City Undercover

Afgelopen week toonden we al een trailer over de voertuigen in LEGO City Undercover en ook vandaag hebben we weer een nieuwe trailer van het spel. Traveller’s Tales heeft namelijk de launchtrailer van het spel online gezet.

In de nieuwste trailer zien we vooral een hoop flarden van het spel. We zien opnieuw wat nieuwe wagens, we zien een flink aantal van de vermommingen en daarnaast krijgen we ook nog wat van de typische LEGO-humor voorgeschoteld. Dit laatste komt vooral terug in de easter eggs die LEGO-games altijd hebben en die ook in deze trailer voorbijkomen.

Van het verhaal zien we verder weinig terug in de trailer. Om toch even wat duidelijkheid te scheppen: LEGO City Undercover gaat over politieagent Chase McCain. Hij is twee jaar geleden weggestuurd na de arrestatie van crimineel Rex Fury. Wanneer deze schurk weet te ontsnappen, lijkt Chase de enige oplossing te zijn om Rex weer achter de tralies te krijgen. Deze speurtocht naar Rex Fury vindt plaats in een grote open wereld. Zowel de wereld als de missiestructuur doen in deze game heel erg denken aan GTA.

LEGO City Undercover ligt sinds 5 april in de winkels en is verschenen voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch. Eerder verscheen de game al voor de Wii U. Heb je al behoefte gekregen om de game te spelen of wil je eerst weten of de game wel tof is? Blijf dan Pixel Vault in de gaten houden, want binnenkort verschijnt onze review op de site.