Launch trailer van Shadow Warrior 2 uitgebracht

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Launch trailer van Shadow Warrior 2 uitgebracht

De pc-versie van Shadow Warrior 2 zag vandaag zijn release en dat was voor ontwikkelaar Flying Wild Hog het ultieme moment om een launch trailer uit te brengen van de titel. Deze trailer bevat de openingsscène van de game.

Shadow Warrior 2 is een vervolg op de eerste Shadow Warrior die in 1997 verscheen en waarvan de reboot in 2013 in de schappen kwam te liggen. De titel is, net als diens voorganger, een first-person shooter waarin een heel divers aanbod aan melee wapens te vinden is. De sequel speelt zich vijf jaar na de gebeurtenissen van het eerste deel af. Opnieuw nemen spelers de rol aan van Lo Wang, een moderne ninja, die strijd levert tegen een leger van demonen.

Vandaag is de release van de pc-versie van Shadow Warrior 2 en daarom plaatste Flying Wild Hog op het YouTube kanaal van uitgever Devolver Digital een launch trailer, waarin de openingsscène van de titel te zien is. De video kun je hierboven bekijken.

In de toekomst zouden er ook versies van Shadow Warrior 2 moeten komen voor de PlayStation 4 en Xbox One, maar het is momenteel nog onduidelijk wanneer deze precies een release zullen krijgen.