Laatste DLC Rainbow Six Siege heeft mogelijk een Japanse setting

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Laatste DLC Rainbow Six Siege heeft mogelijk een Japanse setting

Het laatste stukje DLC voor Ubisoft’s tactische shooter Rainbow Six Siege zal naar alle waarschijnlijkheid een Japans tintje hebben. De uitgever teasde eerder deze week al op Twitter met een afbeelding die het een en ander doet vermoeden. 

Omdat de kans zeer aannemelijk is dat je geen Japans kunt lezen, zullen wij voor je verklappen dat de tekst ‘de tijd is daar’ onder de afbeelding prijkt. Meer heeft Ubisoft nog niet te zeggen over de geheimzinnige post, al lijkt een andere gebruiker op Twitter eerder al gameplay beelden van deze DLC te hebben gedeeld op zijn kanaal. Een twitteraar genaamd Jon Kay postte namelijk een filmpje van een krappe twee minuten waarin te zien is dat de omgeving waarin de operators te werk gaan verdacht veel weg heeft van authentiek Japans interieur.

https://twitter.com/JonKay20/status/790933439075737601

Voor het verlossende woord zullen we toch moeten wachten op Ubisoft zelf, wat naar alle waarschijnlijkheid niet lang meer op zich laat wachten. Een officiële naam voor de DLC en een releasedatum zullen snel genoeg volgen. Zodra ‘de tijd daar is’ lees je het uiteraard weer bij ons op Pixel Vault.