Laatste DLC Assassin’s Creed Odyssey verschijnt deze maand

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
Laatste DLC Assassin’s Creed Odyssey verschijnt deze maand

Vlak voor de release van Assassin’s Creed Odyssey kondigde Ubisoft de post-launch content van deze titel aan. De eerste twee verhaallijnen hiervan, Legacy of the First Blade en The Fate of Atlantis, zijn al een tijdje te spelen. De derde en laatste episode genaamd Judgment of Atlantis verschijnt deze maand.

Via een tweet maakte Ubisoft de verschijningsdatum van Judgment of Atlantis bekend. De tweet bevatte ook een afbeelding en een korte beschrijving. Volgens de beschrijving zien we op de foto het rijk van Poseidon, Atlantis. Welke nieuwe dingen deze laatste aflevering in de verhaallijn met zich meebrengt, is nog niet bekend. Voorlopig moeten we het dus doen met deze eerste afbeelding.

De tweede verhaallijn, The Fate of Atlantis, verscheen in de lente van dit jaar en vertelde ons meer over de gezonken stad Atlantis. Om gebruikers dichter bij de Griekse mythologie te brengen konden gebruikers het in deze toevoeging opnemen tegen mythische monsters. Hieronder vielen Medusa, Cyclops, de Minotauros en een Sphinx. Naast extra’s voegde de endgame content ook een new game plus aan de game toe. Hiermee konden spelers de levelcap van 99 bereiken.