Kung Lao speelbaar in Mortal Kombat X

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Kung Lao speelbaar in Mortal Kombat X

Kung Lao, voor fans van Mortal Kombat is het een bekende naam. De, om zijn vlijmscherpe hoed beruchte, Shaolin monnik maakt zijn opwachting in de aankomende editie van Mortal Kombat, heeft ontwikkelaar NetherRealm Studios bekend gemaakt.

Dit nieuws is naar buiten gekomen via een cover story van het Britse blad Game Master. Kung Lao zal, net zoals alle andere personages in de game, beschikken over drie verschillende vechtstijlen. Als bruut geweld je ding is, zal Buzz Saw je het meeste aanspreken. Tempest is meer weggelegd voor de wat defensievere spelers die het speelveld onder controle willen houden. Ten slotte is er dan nog Hat Trick waarin, zoals de naam al doet vermoeden, de beruchte hoed van Kung Lao de hoofdrol speelt. Zo kun je namelijk je hoed richting de vijand gooien, in de lucht laten zweven en terugroepen wanneer je zelf wil.

NetherRealm Studios heeft daarnaast ook onthuld dat Mortal Kombat X een “Factions mode” voor het online gedeelte zal bevatten. Spelers kunnen kiezen uit een van de vijf facties, ieder gelinkt aan specifieke personages in de game. Deelnemen, en uiteraard winnen van gevechten en andere uitdagingen, zal beloond worden met “war points” voor jouw factie.