Krijgt de Video Game Awards een Shaq-attack?

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Krijgt de Video Game Awards een Shaq-attack?

Oud NBA-speler Shaquille O’Neal heeft via Twitter aangekondigd dat hij aanwezig zal zijn bij de Video Game Awards die vanavond zullen plaatsvinden. Hij zegt een Shaq Fu-verrassing te hebben voor de fans van video games.

Het is al langer bekend dat er tijdens de Video Game Awards tien “wereld premières” zullen plaatsvinden. We zullen, als we de organisator en presentator Geoff Keighley moeten geloven, tien aankondigingen krijgen van games waar we nog niets van weten. Shaquille O’Neal lijkt te hinten dat zijn nieuwe game, Shaq Fu: A Legend Reborn, één van die nog niet vertoonde games zal zijn. Shaq belooft immers een Shaq Fu-gerelateerde verrassing tijdens de Video Game Awards.

Shaq Fu: A Legend Reborn is de opvolger van Shaq Fu, een fightinggame uit 1994 voor de SNES en Megadrive die nog steeds te boek staat als één van de slechtste games aller tijden. Met een indiegogo-campagne probeerde Shaquille O’Neal vorig jaar mei het opnieuw te proberen. De campagne was succesvol en wist uiteindelijk $458.000 op te brengen. Sindsdien is er weinig van het project vernomen, laat staan nieuwe afbeeldingen of een trailer.