Kraven the Hunter met Spider-Man in de maak

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Kraven the Hunter met Spider-Man in de maak

Screen writer Richard Werk is de eerste stappen aan het zetten in zijn nieuwste project bij Sony. In de Kraven the Hunter-film moet naast Kraven ook Spider-Man een rol krijgen. Hoe Werk dit voor elkaar gaat krijgen, is nog niet duidelijk gezien de karakters momenteel onder twee verschillende studio’s vallen.

Kraven the Hunter is al jarenlang een ontzettend populair personage in de Spider-Man-comics. Fans vragen dan ook al jaren wanneer Kraven in een Spider-Man-film verschijnt. Daar lijkt nu eindelijk een klein beetje vooruitgang in te komen. De film die gebaseerd is op Kraven’s Last Hunt heeft namelijk ook een rol voor onze spinnenvriend.

Het is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Momenteel valt Kraven namelijk onder Sony en valt Spider-Man onder Marvel. Werk geeft tijdens een Discussing Film podcast echter aan dat hij een verhaal aan het schrijven is waar Kraven lijnrecht tegenover Spider-Man komt te staan. Hij geeft ook aan dat hij dicht bij de verhalen van Kraven wil blijven.

Momenteel is het dus nog lastig om de twee personages bij elkaar te krijgen. Mocht Spider-Man verschijnen in een Sony-film, dan is het echter nog de vraag of deze gespeeld gaat worden door Tom Holland, die momenteel de rol van Spider-MAn in het Marvel Cinematic Universe speelt.