Komt Mario & Luigi: Superstar Saga naar de 3DS eShop?

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Komt Mario & Luigi: Superstar Saga naar de 3DS eShop?

Afgelopen weekend heeft een dataminer aanwijzingen gevonden voor een mogelijke release van Mario & Luigi: Superstar Saga voor de Nintendo 3DS. In een datadump die op Twitter verscheen zijn onder andere iconen en verwijzingen naar de game te vinden die mogelijk op een Deluxe-editie van de game verraden.

Twitter-gebruiker SciresM heeft vooral bekendheid vergaard in de Pokémon en 3DS hacking scene. Dit weekend publiceerde hij op Twitter een datadump van de Nintendo 3DS metadata-server, die volgens de hacker zo lek als een mandje was. In deze dump kwam hij verwijzingen tegen over een mogelijke Mario & Luigi: Superstar Saga DX. Toen Nintendo “eindelijk hun lekke metadata server had gerepareerd”, publiceerde hij de iconen op Twitter:

Naast een icoon voor het aankomende Ever Oasis is de herkenbare stijl te zien van de Mario & Luigi-rpg’s die Nintendo de afgelopen jaren heeft ontwikkeld. Opvallend is de Deluxe-toevoeging aan de naam van de game. In het verleden is er nooit een Deluxe-versie van de rpg verschenen, wat speculaties doet opwaaien dat het gaat om meer dan een simpele Virtual Console-port van de GameBoy Advance-titel.

Mocht er meer informatie bekend worden gemaakt, dan lees je dat natuurlijk hier op Pixel Vault.