Kirby’s Extra Epic Yarn verschijnt in maart op de 3DS

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Kirby’s Extra Epic Yarn verschijnt in maart op de 3DS

In het najaar van 2018 wist Nintendo ons opnieuw te verrassen met een Nintendo Direct. Daarin werden we om de oren geslagen met nieuwe titels. Eén van deze dingen was Kirby’s Extra Epic Yarn die zonder releasedatum werd aangekondigd voor de 3DS. Nintendo maakte nu eindelijk de datum bekend waarop we de game kunnen verwachten.

Kirby’s Extra Epic Yarn verschijnt al op 8 maart, zo liet Nintendo weten op Twitter. De datum is wat aan de vroege kant, gezien het feit dat de game ergens in de lente was beloofd. Met deze titel brengt Nintendo de game die eerder voor de Wii U verscheen, Kirby’s Epic Yarn, verbeterd naar de handheld. In de game zitten nieuwe vormen die Kirby aan kan nemen en er zijn nieuwe speelbare personages.

Het origineel deed zeer zoetsappig aan dankzij de vormgeving. De gehele game is namelijk opgebouwd uit wol, wat natuurlijk ook af te leiden is uit de titel van de game. Dit biedt een unieke kijk op de wereld van Kirby en alles wat daarin mogelijk is. Nintendo wil spelers op de handheld nu ook de mogelijkheid bieden dit te ervaren. Ga jij de game (opnieuw) halen?