Kingdom Hearts 3 toch in 2015?

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Kingdom Hearts 3 toch in 2015?

Opvallend nieuws uit een opvallende hoek: volgens de voice actor die de stem inspreekt van Goofy, zal Kingdom Hearts 3 wel degelijk in 2015 uitkomen. Bill Farmer schreef via zijn Twitter dat hij klaar was met het opnemen van de stem en dat de game in 2015 uitkomt.

Hoewel hij niet voor andere acteurs kan spreken, zit het werk van Bill Farmer erop. Alle stukjes van Goofy in de nieuwe Kingdom Hearts zijn ingesproken en hij heeft gezegd dat de game aan het einde van 2015 verwacht kan worden. Op zijn Twitter zijn berichten zoals “We zijn de afgelopen jaren bezig geweest met de opnames en nu zit het erop. Het zou later dit jaar uit moeten komen” en “Ik weet zeker dat dit is wat ik weet en wat mij is verteld” te lezen.

Wellicht dat dit met een korrel zout genomen moet worden, aangezien Square Enix aan heeft gegeven dat het project nog lang op zich zal laten wachten. Daarnaast is het sinds de aankondiging van de game in 2013 akelig stil en staat Square Enix erom bekend lang over projecten te doen (Final Fantasy Versus XIII).