Kingdom Hearts 3 krijgt misschien personages van Marvel en Star Wars

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Kingdom Hearts 3 krijgt misschien personages van Marvel en Star Wars

Kingdom Hearts staat bekend om de vele personages van Disney en Square Enix die je in de games tegenkomt. Kijk niet raar op als Mickey Mouse, Spider-Man en Luke Skywalker in het volgende deel van de reeks samen gaan werken, heeft game-ontwerper Tai Yasue laten weten.

Het laatste deel, Kingdom Hearts 2, blaast alweer zijn achtste kaarsje uit sinds de release en Disney heeft ondertussen de rechten opgekocht van zowel Marvel als Star Wars. Met Disney Infinity liet het bedrijf al weten dat Marvel personages een bron voor een leuke game kan zijn, dus is het goed mogelijk dat personages uit het Marvel en Star Wars universum in Kingdom Hearts 3 hun opwachting maken.

Een officiële bevestiging blijft nog uit, maar game-ontwerper van Kingdom Hearts 3 Tai Yasue heeft in een interview met Kotaku het volgende laten weten:

In details gaan kan ik niet, maar we zijn ontzettend druk vanwege een heleboel nieuwe Disney spullen. We kijken naar alles wat Disney nu heeft, dus er is veel om rekening mee te houden. De nieuwe aanwinsten van Disney hebben veel aantrekkingskracht. Alles komt in aanmerking en niets is te gek. Het is moeilijk om uit te kiezen, want er zijn zoveel prachtige concepten waar we blij mee zijn.

Naar aanleiding van deze woorden kun je opmaken dat de deur voor nieuwe cross-overs wagenwijd open staat. Voordat we aan de slag kunnen met Kingdom Hearts 3, kunnen we ons geheugen nog aanscherpen met Kingdom Hearts 2.5 HD Remix die op 5 december exclusief voor de PlayStation 3 uitkomt. Wie willen jullie in Kingdom Hearts 3 zien? Laat het ons weten in de reacties.