Kingdom Hearts 3 bevat elementen Big Hero 6

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Kingdom Hearts 3 bevat elementen Big Hero 6

Kingdom Hearts 3, momenteel nog zonder bekende releasedatum, zal de wereld en personages bevatten van Big Hero 6. In de game zullen we verder gaan waar de hit film van Disney eindigde.

Op het moment dat Kingdom Hearts 3 werd aangekondigd op de E3 2015 werd dat opgevolgd door veel enthousiaste fans. Ook niet gek als je jezelf bedenkt dat de laatste originele titel in de serie in 2012 uitkwam. De game, die altijd al een soort crossover vormde tussen verschillende franchises als je kijkt naar personages en werelden, zal ook de wereld van Big Hero 6 bevatten.

In game kun je de fictionele wereld van San Fransokyo, een mix tussen Tokyo en San Fransisco, verkennen en samen met de van de film bekende personages spelen, zoals de jonge techneut Hiro en zijn geliefde robot Baymax. Big Hero 6 zal het eerste Marvel eigendom zijn dat in de Kingdom Heart-serie terugkomt, Marvel en Disney hebben namelijk samengewerkt om deze film tot stand te brengen.

In Kingdom Hearts 3 zal de ster van de serie, Sora, samenwerken met Baymax om een duistere versie van zichzelf te verslaan.

Het eerste beeld is vrijgegeven in de vorm van het plaatje hieronder. Mocht je nog meer willen weten, check dan zeker de video, maar als je de film nog niet gezien hebt: verwacht spoilers.

 

1